Scroll Top

Casaments

el lloc perfecte per a les noces perfecte

CASA Miradouro és el lloc ideal per a casaments i llunes de mel que combinen l'encant tradicional portuguesa d'una Casa Manour amb les instal·lacions modernes i un servei de cinc estrelles d'un hotel de luxe .

un entorn màgic

Situat als Bourder de Sintra del Centre Històric Casa Miradouro és el lloc del casament romàntica perfecta i ideal per a aquelles fotos del casament dia.

La planificació del seu dia

Charlotte oferirà un servei personalitzat de cinc estrelles i juntament amb el seu equip de professionals s'ha d'assegurar que tots els detalls de dia es planejat a la perfecció, de les flors, càtering i fotògrafs per maquillatge i estilistes.

Casa Miradouro també organitzarà cap requisit addicional per als seus clients de l'hotel durant la seva estada.

La suite de lluna

Els nostres 3 màster suites, cadascuna amb la seva pròpia decoració romàntica i balcó privat amb boniques vistes, són l'elecció perfecta per a la seva nit de noces o lluna de mel. Paquets de lluna de mel, incloent xampany francès, roses vermelles i en tractaments de massatge sala també es poden arreglar.

Informació complementària

CASA Miradouro poden ser contractats amb caràcter d'ús exclusiu per a la seva cerimònia, la benedicció i / o recepció de casament o com la base per a la seva festa de noces si les seves noces es durà a terme fora de les instal·lacions. Hi ha una estada mínima de 3 nits (2 nits entre novembre i març) per al seu ús exclusiu. Estarem més que feliços de mostrar CASA Miradouro en el seu pròxim viatge a Sintra, però visites de camp són només amb cita prèvia. Si us plau, póngase en contacto con nosotros per consultar preus, més informació i per fer una cita per visitar la Casa Miradouro.

Nom:*

Cognom:*

El seu correu electrònic:*

Telèfon:

País:

Estat:

Esculli el tipo de tema o pregunta que tingui:

Data de arribada

Núm. de nits

Núm. de adults

Núm. de nens

Tipus de habitació

Quantitat

Escribi els seus comentaris o preguntes abaix:*


GuestCentric - Hotel website & booking technology
VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació i oferir-vos el millor servei possible. Continuant navegant pel lloc que accepteu el seu ús.

Veure més
Ok